Şehit Yalçın Palıt Anaokulu

Vizyon: Dünyada uygulanan okul öncesi eğitim modellerini okulumuzda uygulayarak yaratıcı, sosyal, dürüst, ilkeli, çağdaş, sevecen, kendine güvenen sorumluluklarını milli ve manevi değerlerini bilen ve koruyan bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla pozitif enerjiyle okul öncesi eğitimi toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırmaya çalışmak ve projeler üretmek.

Misyon: Şehit Yalçın Palıt anaokulu olarak 36-72 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlayarak, yaşayarak öğrenme ortamları oluşturmak, onlara saygı, sevgi, işbirliği, sorumluluk, hoşgörü ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, milleti, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan pozitif enerjiyi ilke edinmiş bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

Başarılar: Okulumuz 2010 yılında sağlık bakanlığı ve milli eğitim bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü "TEMİZ OKUL SAĞLIKLI OKUL" projesi kapsamında BEYAZ BAYRAK, 2012 yılında ise "EKO-OKULLAR" projesi kapsamında YEŞİL BAYRAK, TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜ (TSE) Kalite Yönetim Sistemi çerçevesinde yürüttüğü çalışmalar neticesinde TS EN ISO 9001-2008 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ almıştır.

Saatler: SABAH GURUBU 7:30-12:30 ÖĞLE GURUBU 12:30-17:30
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: OKUL SERVİSİ MEVCUTTUR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: EKO-OKUL PROJESİ,OKULUM TEMİZ PROJESİ,SIFIR ATIK PROJESİ,BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

WEB - https://sehityalcinpalitanaokulu.meb.k12.tr

Adres - BELEDİYE EVLERİ MAH. 84188 SK. ŞEHİT YALÇIN PALIT ANAOKULU BLOK NO 1/1 ÇUKUROVA / ADANA

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Adana Koop. Çukurova oto pazarı civarı Ramazan Atıl Lisesi bitişiği.

Ulaşım İtimat 7 dolmuşları, özel halk otobüslerinden 3-A, 7-C, belediye otobüslerinden 142, 157,153

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklığı 4, il merkezine uzaklığı 10 km´dir.