YAZAR- ÇİZER BULUŞMASI

Şehit Yalçın Palıt Anaokulu olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen yeni bir proje ile karşınızdayız. Milli Eğitim Bakanlığı ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' amacını şu şekilde açıklamaktadır; bu proje, okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan çalışmalar kapsamında okulumuza bir yazar daveti yapılmıştır. Bu yazarın okulumuz öğretmenlerinden Fadime OĞUL olması Şehit Yalçın Palıt Anaokulu ailesi olarak bizleri ayrıca gururlandırmıştır. Fadime öğretmenimizin kısa süre önce ortak yazarı olduğu ''EREN KUŞ'' adlı çocuk kitabı yayımlandı. Bu kitap ülkemizin gezilmesi gereken güzide yerlerini Eren adlı öykü kahramanının gözünden anlatmaktadır.

Fadime Öğretmenimiz ve diğer öğretmenlerimiz yazar buluşması adı altında öğrencilerimizi okulumuzun bahçesinde hikayeyi anlatmak üzere bir araya getirmişlerdir. Eren Kuş adlı kitabın yazarı Fadime öğretmenimiz hikayeyi  heyecanla okudu ve öğrenciler de Eren Kuş adlı kahramanın gezdiği yerleri merakla dinledi. Böylece proje kapsamındaki ''Yazar Buluşması'' etkinliğimizi de sonlandırmış olduk. Projenin bu kısmında emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

04.04.2024 73

04-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-202404-04-2024